telefoon: +31 (0)15 257 0090    |    e-mail: helpdesk@alterit.nl

Alter IT

De werkwijze van Alter IT vertrekt vanuit het idee dat jij als klant altijd centraal staat. Sinds de oprichting in 2001 zijn de eigenaren Maaike en Willem-Paul Oosterling samen met het gehele team op basis van dit standpunt op zoek naar de beste oplossingen. We werken graag nauw samen met onze klant. Het levert een directe en persoonlijke band, waarbij we elkaar weten te vinden. Dit heeft geresulteerd in fijne en langdurige relaties!

Unieke werkwijze

Passende antwoorden op door jou neergelegde vraagstukken zoekt Alter IT ook buiten de gebruikelijke mogelijkheden om. Mogelijk brengen we je met klanten in contact die met een soortgelijke oplossing werken. Want wie kan nu beter vertellen wat de voor- en nadelen zijn dan een ervaringsdeskundige? Je leert dus van anderen!

Onze klanten

De klantenkring is heel breed: van ingenieursbureaus, financiële bedrijven tot aan de muziekindustrie of winkelondernemingen. Van bedrijven die wij bedienen met 5 medewerkers tot 500 medewerkers, het maakt voor het beheer van de IT niet uit. Wat al deze bedrijven gemeen hebben is dat iedereen wil dat de data toegankelijk is.Maatschappelijke activiteiten

Alter IT haalt niet alleen voldoening uit IT. We ontplooien ook andere activiteiten die hier totaal los van staan.

29 maart 2019
Stichting Syndroom van de Lach uit Delft heeft bij de opening van hun KDC AandachtsLab voor verstandelijk en motorisch beperkte kinderen een aantal laptops mogen ontvangen.
6 juni 2019
Zowel in 2018 en 2019 zijn Maaike en Willem-Paul meerdere keren de berg op gefietst voor Alpe d’Huzes in de strijd tegen kanker. Uit de fantastische bedragen die zij daarbij hebben ontvangen van vele klanten blijkt dat het breed gedragen wordt.
21 september 2019
Het meisjes team MD2 van de Delftse hockey vereniging Ring Pass speelt de eerste keer in het door Alter IT gesponsorde tenue.
Alter IT
Kluizenaarsbocht 6
2614 GT Delft
T: +31(0)15-2570090
E: info@alterit.nl

Partners
Werken bij Alter IT
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy statement

© Alter IT